Ki lehet Plazmaadó?

18-60 év közötti egészséges felnőtt, akinek testsúlya 50-140 kg között van és sikeres alkalmassági vizsgálaton esik át. Bizonyos esetekben a gyógyszerszedés vagy meglévő betegség kizáró tényező lehet, ezekről bővebb tájékoztatást orvosaink adnak.

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A vizsgálat egy vénakontrollal kezdődik és körülbelül 1 óra elfoglaltságot jelent majd. Ha a vénád alkalmas plazmaadásra, akkor az orvosunknál egy fizikális vizsgálat és általános állapotfelmérés következik. Ezek után már csak egy vérvételen kell átesned. Az eredmények 8 nap múlva érkeznek meg, melyekről személyesen a centrumban adunk tájékoztatást, ekkor már az első plazmaadásodra is sor kerülhet.

Hogyan készülj a vizsgálatra?

Foglalj időpontot és hozd magaddal érvényes személyi igazolványodat, TAJ kártyádat és lakcímkártyádat és fontos, hogy tudj magyarul írni és olvasni. Igyál sok folyadékot már a vizsgálatra érkezés előtti napokban is, hogy vénád jól tapintható legyen. Tartós gyógyszerszedés vagy orvosi beavatkozás esetén hozd magaddal leleteidet.

 

Mit adunk mi?

A Plazma Ponton minden alkalommal költségtérítésben részesülsz, ezen felül különleges akciókkal, meglepetésekkel kedveskedünk Neked. Fogyassz bátran ingyenes kávénkból, teánkból, kalóriapótló finomságainkból is. Kedves, szakértő kollégáink pedig ingyenes orvosi szűrésekkel követik figyelemmel egészségi állapotodat.

Vizsgálatra jelentkezés: Székesfehérvár

Helyes formátum: 36201234567 vagy +36201234567