A Plazma Pontoknál minden tekintetben törekszünk arra, hogy segítsünk azokon, akiknek nagy szüksége van rá. Évek óta különösen kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekek támogatására, tudatosan keressük a lehetőséget és veszünk részt rendszeresen a számukra indított gyűjtőakciókban, egyéb megmozdulásokban. Éppen ezért döntöttünk most amellett, hogy idén adományunkkal támogatjuk a Csodalámpa közhasznú alapítványt.

A Csodalámpa alapítvány már 20 éve váltja valóra az álmokat. Missziója, hogy életveszélyesen beteg gyermekeknek, csodás élményeket nyújtson. Segítsenek átvészelni a hosszan tartó betegségeket és átmenetileg elfeledtetni a kezelések és a kórházi lét nehézségeit. Hitvallásuk, hogy a kívánságok teljesülése erősíti a gyógyulásba vetett hitet és reményt. A Pro Voluntarius díjas- alapítvány évente, országosan 230-300, 3-18 év közötti beteg gyermek kívánságát teljesíti, fennállásuk óta pedig több mint 4800 életveszélyesen beteg gyermek álmát válthatták valóra támogatóik és önkéntes kívánságteljesítő hálózatuk segítségével.

Legyél résen, hiszen hamarosan felfedjük, hogy milyen kívánságokat sikerült teljesítenünk az adományozott összegből és még arra is fény derül, hogyan kapcsolódunk egy kicsit szorosabban az alapítványhoz.

Addig is, az alapítvány munkájáról részletesen itt olvashatsz: https://www.csodalampa.hu/csodalampa