Legyél Te is plazmaadó! Részletek
Ennyi embernek segítettünk már!
4 8 4 0 7

Legújabb hírek

Kilimanjaro 2017 - Expedíció a PlazmaPonttal

Minden egyes beteg történetéből regényt lehetne írni, ahogy a gyilkos kór halad előre, és egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek, robognak a lejtőn lefelé, sokszor már reményt vesztve. De ott vannak a megszállott orvosaik, akik folyamatos riadókészültségben állnak, nincs se nappaluk, se éjszakájuk.

898 Bővebben

21. Coca Cola Testébresztő Futás – Plazma Team

Városliget, színes kavalkád, tűző nap és zsivaj. Rajt 11.45-kor, mi már 11.00-kor gyülekeztünk. Kitűztük a Plazmás zászlót, ekörül táboroztunk le. Mindenki kapott pólót, szervezőit és külön plazmásat is ☺, felkerültek a rajtszámok, pózoltunk a csoportképnél, érkeztek szurkolók is persze, majd elindult a verseny.

1743 Bővebben

Nagy kaland volt az offroad élményautózás

Két nyertesünk, Annabella és Bence, hétvégén részt vehetett a várva-várt offroad élményautózáson. Néhány képet is készítettünk nektek a nagy kalandról.

2420 Bővebben

Nyerj egy Plazmaszolgálatos külső akkumulátort

Gyere el minél többször plazmát adni 2015. december 14. valamint december 30. között, és nyerj egy Plazmaszolgálatos külső akkumulátort!

2442 Bővebben

Megvannak a tabletek nyertesei

Lezárult a Samsung Galaxy Tab4 T230 Tabletért folyó küzdelem, így kisorsoltuk szerencsés Corvinos és Studiumos plazmaadóinkat.

2543 Bővebben

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!